evdebizBLOG
Sen tarzını belirle, gerisi EVDEBİZ’de

Sen tarzını belirle, gerisi EVDEBİZ’de

Yaşam alanlarının olmazsa olması oturma grupları olarak adlandırılan kanepeler, koltuklar ve köşe takımları mekanlarımızın havasını değiştirirken, ruh halimizin, yaşama bakışımızın da aynasıdır. Yaşadığınız mekanları dizayn ederken aslında iç dünyanızı, hayallerinizi de kurguladığınızı unutmayın.  

Koltuk, kanepe, köşe takımı bu yüzden sadece tasarımlarıyla, konfor özellikleriyle değil renk ve kumaş seçimi, odalar konumlanma biçimleriyle de ayrı bir sanat gerektirir.

EVDEBİZ ailesi olarak sanatçı hassasiyetiyle tasarladığımız, konfor ve kaliteden ödün vermeden imal ettiğimiz tüm oturma gruplarını sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Her geçen gün popülerliğini artıran köşe takımlarının en zarif ve sade tasarımlarını, minimal zevklere hitap eden seçeneklerini EVDEBİZ’de bulabilirsiniz.

Televizyon karşısında, günün yorgunluğunu mu atmak istiyorsun? O halde uzanmalı köşe takımları tam sana göre. EVDEBİZ’in deneyimli tasarımcıları ve eşsiz Türk işçiliğinin somutlaşmış hali EVDEBİZ köşe takımlarıyla siz ve sevdiklerinizin keyifli zamanlar geçirmesi için farklı sertlik ölçülerinde kusursuz kalitede köşe takımlarımızı  tercih etmelisiniz.

Oturma odalarınızın özgün olması için, kendi tarzınızı oluşturmanız için, sınırsız renk seçenekleri ve tasarımları birçok markaya ilham olan EVDEBİZ’in koltuk, kanepe ve köşe takımları  ürünleri tam size göre.

EVDEBİZ, deneyimli dizaynırlarının, modern yaşamın dinamizminden ve renklerin heyecanlandıran etkisinden esinlenerek, oluşturduğu farklı koleksiyonlarla her geçen gün ürün gamını geliştirmekte.